Agenda activiteiten Agenda activiteiten

(de activiteiten zijn in de Kurioskerk tenzij anders vermeld)

AGENDA:

• Wo 18 september 10.00u Koffieochtend
  • Wo 18 september 14.00u Seniorenkoor ‘Avondzegen’
  • Do 19 september 19.30u Pniëls Kerkkoor
  • Vr 20 september 20.00u  Gospelkoor Sjammasj
VERWACHT:
  • 8 en 15 oktober 19.30u Lezing ds. Henk Poot over Israël en het Evangelie van Johannes
  • 15 november 19.30u Stamppotavond
  • 17 maart 2020 19.30u ds. Oscar Lohuis lezing over de tekenen van de wederkomst.

Koffieochtenden

Eén keer in de twee weken is er koffiedrinken op de woensdagmorgen van 10.00 - 11.30 uur. Van harte welkom en neem eens iemand mee!

VELE HANDEN, licht werk

Alhoewel heel veel gemeenteleden taken verrichten binnen onze wijkgemeente,

er zijn er nog veel meer mensen nodig!

Er zijn vacatures in de wijkkerkenraad, de bloemencommissie, wijkposten en wijkbezoekers en ‘beamisten’.
Ook hebben we nog vrijwil­ligers nodig voor het oud papier (Malawi) en het kerkrijden. Dit alles onder het motto: vele handen maken licht (en mooi) werk.

Meedoen

Mocht u belangstelling hebben voor een taak in en voor de kerk, dan kunt u dit kenbaar maken per mail of telefoon bij de scriba.

Activiteiten gemeente Activiteiten gemeente

Bijbelkringen/Gespreksgroepen
in seizoen 2019-2020

Goed om te weten is dat voor alle kringen/groepen iedereen welkom is, ook al zijn de kringen al jaren bezig. Opgeven is niet nodig, maar mag wel. Dat kan bij Alie G. Brouwer-Meindertsma, (gegevens zie bij Contact)  Ook met uw eventuele vragen kunt u bij haar terecht. Opgeven voor de bijeenkomsten met ds. Henk Poot en ds. Oscar Lohuis zou wel fijn zijn.

LEES HET HELE PROGRAMMA

Kurioskuier

Elke 3e maandag v/d maand 19.00 – 20.00u. (Niet in juni t/m aug). Iedereen mag meedoen. Aanmelden is niet nodig. Wandelt U mee?

Gebedskring

Elke 1e maandag v/d maand van 19.00 – 19.30u. (Niet juni t/m aug). Iedereen  is van harte welkom! U hoeft zelf niet luidop te bidden.