Agenda activiteiten Agenda activiteiten

(de activiteiten zijn in de Kurioskerk tenzij anders vermeld)

AGENDA:

Wo 10 april 19.30u
         Wijkgemeentevergadering: voorleggen naam predikant
Di 23 april 19.30u
           Gespreksavond Oost en West over de Here God, de Schepper van hemel en aarde (in de Oase)
Di 7 mei 19.30u
              Gespreksavond Oost en West over Jezus Christus, Zijn Zoon (in de Kurioskerk)

VELE HANDEN, licht werk

Alhoewel heel veel gemeenteleden taken verrichten binnen onze wijkgemeente, zijn er nog veel meer mensen nodig!
Er zijn vacatures in de wijkkerkenraad, de bloemencommissie, wijkposten en wijkbezoekers en ‘beamisten’.
Ook hebben we nog vrijwil­ligers nodig voor het oud papier (Malawi) en het kerkrijden. Dit alles onder het motto: vele handen maken licht (en mooi) werk.

Meedoen

Mocht u belangstelling hebben voor een taak in en voor de kerk, dan kunt u dit kenbaar maken per mail of telefoon bij de scriba (zie bij Contact).