Anders actief Anders actief

Kurioskuier

Elke 3e maandag v/d maand 19.00 – 20.00u. (Niet in juni t/m aug). Iedereen mag meedoen. Aanmelden is niet nodig. Wandelt U mee?
Wandelen is in en erg goed voor lichaam en geest. Daarom wordt in het winterseizoen gestart met ontspannen wandeltochtjes (van ong. 1 uur)  elke maand om 19.00 uur vanaf de Kurioskerk. Wandelen nodigt uit om op een andere manier met elkaar in gesprek te gaan, los te komen van alledaagse zaken en stil te staan bij allerlei levensvragen. We verzamelen bij de Kurioskerk en lopen ongeveer een uur in de omgeving van de kerk en drinken na afloop nog een kopje koffie/ thee.

Stamppot- en snertavond

De stamppotavonden zijn zo goed aangeslagen dat we er een traditie van maken: op een avond in november samen eten! Want wat is er gezelliger dan samen eten?
De jaarlijks in februari te houden snertavond is een jarenlange traditie geworden.
Aanvang maaltijden meestal 17.30 uur. Datum? Check Agenda.
 

Gezamenlijke activiteiten Diaconie

Jaarlijks worden door de diaconie verscheidene activiteiten georga­niseerd voor de oudere gemeenteleden, zoals een kerst­broodmaaltijd of nieuwjaarsbijeenkomst en een gezellige middag in het voorjaar. Informatie verschijnt t.z.t. in Geandewei of de Nieuwsbrief. Wat doet diaconie nog meer? Klik hier op MEER INFO

Verjaardagskaart

Zo mogelijk ontvangt elk gemeentelid i.v.m. de eigen verjaardag een verjaardagskaart met gelukwensen van de wijkgemeente. De kaarten hebben een afbeelding van een schilderij van onze schildersgroep.

Schilderen

Al een aantal jaren beoefent een groep gemeenteleden en anderen om de 14 dagen op de donderdagmiddag van 14.00-16.00 uur de schilderkunst. Neem dan eens een kijkje tijdens het schilderen de Kurioskerk. U zult versteld staan van de resultaten. En het is nog gezellig ook.
 
terug