NIEUWSBRIEF NIEUWSBRIEF

Nieuwsbrief Kurioskerk

Wijkgemeente Huizum-West streeft een open communicatie na. Is er nieuws te melden, dan doen we dat via de wekelijkse nieuwsbrief. Het streven is deze vóór vrijdagavond aan gemeenteleden (mits hiervoor aangemeld) digitaal toe te zenden. Zie voor 'Aanmelden' op de Nieuwsbrief. Gemeenteleden die geen email hebben, krijgen de nieuwsbrief zondags in de kerk aangereikt. Hieronder kan de actuele Nieuwsbrief gelezen worden zonder privacy gevoelige informatie.

Klik op afbeelding om de actuele Nieuwsbrief te lezen

Kerkblad Geandewei


Voor de protestantse kerken in Fryslân is kerkblad Geandewei beschikbaar. Het blad verschijnt 2-wekelijks en in de editie Leeuwarden is het nieuws van onze wijkgemeente opgenomen. Voor slechts enkele tientjes p/jr bent u abonnee en wordt het blad ook nog thuisbezorgd. Aanmelden kan bij het kerkelijk bureau. Bezoek eens de website Geandewei!

Privacyverklaring


De privacywet AVG (Algemene Verordening Gegevensbescherming)) vereist zorgvuldigheid omtrent het gebruik van persoonlijke gegevens in publicaties, waaronder deze website. Klik en lees onze volledige privacyverklaring!
 
lees meer ยป
 
Kurioskerk actueel Kurioskerk actueel