NIEUWSBRIEF NIEUWSBRIEF

Nieuwsbrief Kurioskerk

Wijkgemeente Huizum-West streeft een open communicatie na. Is er nieuws te melden, dan doen we dat via de wekelijkse nieuwsbrief. Het streven is deze vóór vrijdagavond aan gemeenteleden (mits hiervoor aangemeld) digitaal toe te zenden. Zie voor 'Aanmelden' op de Nieuwsbrief. Gemeenteleden die geen email hebben, krijgen de nieuwsbrief zondags in de kerk aangereikt. Hieronder kan de actuele Nieuwsbrief gelezen worden zonder privacy gevoelige informatie.

Klik op afbeelding om de actuele Nieuwsbrief te lezen

Kerkblad Geandewei


Voor de protestantse kerken in Fryslân is kerkblad Geandewei beschikbaar. Het blad verschijnt 2-wekelijks en in de editie Leeuwarden is het nieuws van onze wijkgemeente opgenomen. Voor slechts enkele tientjes p/jr bent u abonnee en wordt het blad ook nog thuisbezorgd. Aanmelden kan bij het kerkelijk bureau. Bezoek eens de website Geandewei!

Privacyverklaring


De privacywet AVG (Algemene Verordening Gegevensbescherming)) vereist zorgvuldigheid omtrent het gebruik van persoonlijke gegevens in publicaties, waaronder deze website. Klik en lees onze volledige privacyverklaring!
 
 
Kurioskerk actueel Kurioskerk actueel

Ter info
Wegens omstandigheden wordt de website op dit moment niet actueel bijgewerkt.


Wijkgids en bezoekproject

De wijkgids 2022/2023 valt de komende weken bij u in de bus. Hierin kunt u onder meer lezen over de vormings- en toerustingsactiviteiten en andere activiteiten die dit winterseizoen op de planning staan. Ook de sectie-indeling staat vermeld!
Als bijlage bij de wijkgids vindt u informatie over ons jaarlijkse bezoekproject met een opgaveformulier. Schroom niet het formuliertje in te vullen of u telefonisch of via de e-mail op te geven (gegevens staan op de informatiebrief).
Getracht wordt het formuliertje de week na bezorgen weer bij u op te halen. U mag het ook in de doos in de hal van de kerk deponeren!


Actie Kerkbalans

Een bijdrage betalen kan altijd! Het hele jaar door.

  • Hebt u de antwoordenvelop nog klaarliggen, dan graag op uw contactadres afgeven of bij de kerk.
  • En: uiteraard kunt u zonder toezegging altijd bijdrage(n) overmaken via de bank.

Meer info: KLIK HIER.
College van Kerkrentmeesters