NIEUWSBRIEF NIEUWSBRIEF

Wijkgemeente Huizum-West streeft een open communicatie na. Is er nieuws te melden, dan doen we dat via de wekelijkse nieuwsbrief. Deze wordt aan gemeenteleden bij voorkeur digitaal verspreid. Aan gemeenteleden die geen email hebben, wordt de nieuwsbrief zondags in de kerk uitgereikt. Downloaden op onze website kan ook:

► NIEUWSBRIEF 31 MEI 2020

NB: privacy-gevoelige info is verwijderd.

Kurioskerk nieuws Kurioskerk nieuws

Gevolgen

Door maatregelen van de overheid en op advies van onze classispredikant gaan kerkdiensten en bijeenkomsten voorlopig niet door.

MAAR: de kerkenraad zal ons op de volgende wijze bemoedigen en van informatie voorzien:

• Via de Nieuwsbrief, e-mailtjes, telefoon, de website en door eventueel rondzendbrieven te bezorgen op uw adres.
  • Voorlopig wordt er iedere week een eredienst opgenomen die daarna te beluisteren is via internet op kerkomroep. Zie hiervoor op de Nieuwsbrief en/of op de website onder Erediensten.
  • Daarnaast wordt op de Nieuwsbrief steeds een nieuwe korte overdenking van een voorganger geplaatst.

Bel iemand

In deze coronatijd kunnen we wel telefonisch contact houden met elkaar. Bel naar iemand van de gemeente en bemoedig elkaar. Doen!

Berichten Berichten

Kerkblad Geandewei

Voor de protestantse kerken in Fryslân is kerkblad Geandewei beschikbaar. Het blad verschijnt 2-wekelijks en in editie Leeuwarden is ook het nieuws van onze wijkgemeente opgenomen. Voor slechts enkele tientjes p/jr bent u abonnee en wordt het blad ook nog thuisbezorgd. Meldt u hiervoor aan bij het kerkelijk bureau.

Klik en bekijk
de website!

Privacy

De privacywet AVG (Algemene Verordening Gegevensbescherming)) vereist zorgvuldigheid omtrent het gebruik van persoonlijke gegevens in publicaties, waaronder deze website. Daarom is er ook geen fotoalbum meer aanwezig.

Klik en lees onze
privacy-verklaring.