Identiteit Huizum-West Identiteit Huizum-West

Onze identiteit/profiel

Wij nemen de Bijbel als grondslag voor het leven en geloven dat het mooiste geschenk dat de mens ooit ontving is, dat God zélf, in Jezus Christus, naar de aarde kwam.

Door Zijn lijden, sterven en opstanding kunnen wij leven als bevrijde mensen in een open relatie met God en met elkaar.
Wij willen midden in de samenleving staan en vanuit die positie bewust getuige zijn van Jezus Christus om mensen te helpen Jezus te vinden en Hem steeds meer volgen. Dat is verwoord in ons BELEIDSPLAN.

Gemeente zijn

Wij vinden het belangrijk om een hechte, open en gastvrije gemeente te zijn. Daarom organiseren we naast de zondagse erediensten allerlei activiteiten die zorgen voor groei in het geloof, samenbinding en gemeenteopbouw.

Kerk naar buiten

Als kerk zijn we er niet voor onszelf. We hebben een opdracht in deze wereld. Helemaal niet ingewikkeld: gewoon er zijn als een licht in onze omgeving. Iets laten zien van de liefde van God die we zien in Jezus Christus. Hoe? Ondek het zelf in de ontmoeting met ons.