Kurioskerk actueel Kurioskerk actueel

Malawi Bazaar 1 oktober Kurioskerk

Achter in de kerk staat op 11, 18 en 25 september een grote mand. Graag ontvangen we houdbare etenswaren en leuke presentjes die als prijsjes kunnen dienen voor het draaiend rad. Dit levert veel geld op voor de actie voor het ziekenhuis in Mulanje.
Meer info klik hier

Op 26 juni 2022 was er weer een Openluchtdienst.
In de krant stond: 'Wat klonk het 'U zij de glorie' mooi in het Julianapark'. Lees het volledige artikel van het Friesch Dagblad
Bij Hem ligt onze Toekomst; de enige zekere en beslist hoopvolle Toekomst. Tot volgend jaar (DV)!
De openluchtdienstcommissie

Actie Kerkbalans 2022

In januari ging Actie Kerkbalans van start. Het thema is ook dit jaar ‘Geef vandaag voor de kerk van morgen’. Alle leden van onze gemeente kreegen een brief met het verzoek voor een jaarlijkse financiële bijdrage voor het  jaar 2022.
Hebt u nog geen bijdrage toegezegd, dan graag alsnog doen.

• Hebt u de antwoordenvelop nog klaarliggen, dan graag op uw contactadres afgeven of bij de kerk.
  • Uiteraard kunt u zonder toezegging altijd uw bijdrage(n) via de bank overmaken.

Meer info: KLIK HIER.