Kurioskerk actueel Kurioskerk actueel

Openingsfeest nieuwe kerkzaal

Het is zover! De laatste spijker is geslagen, de laatste verf gestreken; de ramen zitten erin en de inrichting is klaar. Heel graag tonen we het eindresultaat van de verbouwing van onze kerkzaal. Dat doen we met een openingsfeest op vrijdag 17 juni van 16.30 tot 18.30 uur. We nodigen u van harte uit om erbij te zijn!

Programma:
16.15 inloop met koffie en taart
16.30 openingswoorden
17.00 openingshandeling
17.15 hapje en drankje
18.15 afsluiting
‘Als de HEER het huis niet bouwt, vergeefs zwoegen de bouwers…’ Psalm 127: 1a

Actie Kerkbalans 2022

In januari ging Actie Kerkbalans van start. Het thema is ook dit jaar ‘Geef vandaag voor de kerk van morgen’. Alle leden van onze gemeente kreegen een brief met het verzoek voor een jaarlijkse financiële bijdrage voor het  jaar 2022.
Hebt u nog geen bijdrage toegezegd, dan graag alsnog doen.

• Hebt u de antwoordenvelop nog klaarliggen, dan graag op uw contactadres afgeven of bij de kerk.
  • Uiteraard kunt u zonder toezegging altijd uw bijdrage(n) via de bank overmaken.

Meer info: KLIK HIER.