Bij de Erediensten Bij de Erediensten

Kerkrijden

Hebt u geen vervoersmogelijkheid meer naar de kerk? U kunt op zondag naar de kerk worden gebracht door gemeenteleden die hiervoor hun eigen auto gebruiken. Wilt u van deze ‘dienst’ gebruik maken, meldt u dan aan. Coördinator: Rita de Groot.

Bloemencommissie

De bloemencommissie zorgt ervoor dat de zondagse bloemen­groet bij gemeenteleden thuis wordt bezorgd. Contactpersoon: Elly Lamminga.

Beamteam

In de zondagse erediensten wordt gebruik gemaakt van de beamer. Alle liederen en Schriftlezingen worden via de beamer op het scherm geprojecteerd.

Zanggroep Spirit!

Dat is de naam van de zanggroep gevormd door mensen uit de wijkgemeente die graag met elkaar willen zingen. Volgens het woordenboek betekent 'spirit': geestelijke kracht, fut, pit. Voor Spirit! betekent het vooral

“Zingen vanuit de Heilige Geest”.

Het combo bestaat uit piano, saxofoon, drums en gitaar. De groep staat onder muzikale leiding van Annemarie Terpstra. Contactpersoon: Alie G. Brouwer-Meindertsma.

Zangkoren

In de diensten wordt van tijd tot tijd meegewerkt door koren of muziekgroepen. Ook zijn er nogal wat gemeenteleden betrokken bij een aantal lokale koren waarover u in onze Jaargids meer informatie en contactgegevens vindt:

• Pniëls Kerkkoor
  • Seniorenkoor Avondzegen