za 14 september 2019

Kurios & Oase
Tijdstip:
 13:00

Gemeenteleden van Leeuwarden-Huizum-West en Oost  zijn uitgenodigd deel te nemen aan de gezamenlijke startzaterdag op zaterdagmiddag 14 september.

Let op

U wordt verzocht ruim op tijd aanwezig te zijn om alle activiteiten goed te laten verlopen!
  • De fietstocht (Oase) en de museumbus (Kurios) starten namelijk al om 1u. Dan vertrekken ook de scootmobielen die als groep naar het museum gaan. De bus rijdt desnoods tweemaal om iedereen te brengen. Wie een museumkaart heeft deze graag tonen bij het museum.
  • Na afloop (om 4u) rijdt de bus via een toeristische route terug naar de kerk.
  • Om 5u zal dhr. Plaisier in onze kerkzaal een lezing houden over zijn boek en
  • Om 6u is er ter afsluiting een gezamenlijke broodmaaltijd. NB: de tafelschikking is op geboorteplaats, dus even opletten waar u gaat zitten! Geen zitplaats meer? Schuif gerust ergens anders aan.
En laten we deze dag beleven als gezegende mensen van God! Met een hartelijke groet,

Comité Startzaterdag 2019
Wieger Romkema