Kerkdiensten Kerkdiensten

Ochtenddienst

Elke zondag om 9.30 uur houden wij dienst in de Kurioskerk aan de Julianalaan 38 in Leeuwarden (Huizum).
Ongeveer één keer in de zes weken is er een dienst die door een aantal anderen wordt voorbereid en soms mede uitgevoerd: de Anders-dan-Anders dienst. Zie bij Bijzondere diensten.

Avonddienst

In de wintermaanden houden we regelmatig op de zondagavond om 19.00 uur Johannes de Heer-zangdiensten of een Shout-it-Loud- dienst. Zie bij Bijzondere diensten.

Zingen

In de diensten kunnen we zingen uit het Liedboek voor de Kerken, het Nieuwe Liedboek, de Evangelische Liedbundel en Opwekking.
De teksten verschijnen ook in het groot op de beamer.

Koffiedrinken na dienst

Na élke ochtend­dienst is er in de grote zaal van de Kurioskerk gelegenheid voor ontmoeting en gesprek onder het genot van een kopje koffie of thee.

Kinderen tijdens ochtenddienst Kinderen tijdens ochtenddienst

Kinderoppas

Voor de kleine kinderen tot 4 jaar is er iedere zondag de mogelijkheid voor kinderoppas. Tijdens de collecte worden de kinderen weer opgehaald door de ouders. Info bij
Oppas nodig? Mail dan zaterdag vóór 18.00 uur naar het e-mailadres dat op de nieuwsbrief staat.

Kindernevendienst

Wanneer er kinderen van de basisschoolleeftijd in de eredienst aanwezig zijn, wordt er kindernevendienst gehouden. Onder leiding van een enthousiast team wordt er op een begrijpelijke wijze uitleg gegeven aan de hand van de bijbel en er wordt veel geknutseld en getekend.