Berichten Berichten

Bidden voor vervolgde christenen

Wereldwijd worden 245 miljoen christenen vervolgd vanwege hun geloof. Er zijn diverse organisaties die zich inzetten voor onze vervolgde broeders en zusters. Om zo een paar te noemen: Open Doors, SDOK (Stichting de Ondergrondse Kerk), Kerk in Nood en HVC (Stichting Hulp vervolgde christenen).
Laten we volharden in ons gebed voor hen!

Kerkrijden

Het is bijna tijd om een nieuw rooster voor het kerkrijden in 2020 te maken. Een aantal chauffeurs hebben aangegeven te willen stoppen. Dat is natuurlijk jammer, maar in veel gevallen hebben deze chauffeurs jarenlang hun medewerking verleend en zijn er voor een ieder verschillende en belangrijke redenen om te stoppen.
Om in 2020 aan alle passagiers weer een plaats te geven, zou het heel mooi zijn als er nog 1 of 2 nieuwe chauffeurs bijkomen. Dus als u in het bezit bent van een auto (4 deurs) en in de gelegenheid om 1 keer in de 4/5 weken voor en na de kerkdienst een ritje te maken, dan hoor ik graag van u: E: of T: 06-12881831.
Vriendelijke groet, Rita de Groot